Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1579g1989kcal298.3g53.7g63.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g491g1375kcal88.4g2.5g113g0g
Sipuli 526g159kcal6.6g25.3g1.1g8.9g
Kuohukerma (Ingman)439g1491kcal9.6g13.6g153.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g10028kcal805.8g190.2g661.4g17.8g
Valittu annoskoko3122g5014kcal402.9g95.1g330.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna1561g2507kcal201.5g47.6g165.4g4.5g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895