Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis233g261kcal51.3g0g7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15g10kcal0.2g1.6g0.2g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Mustapippuri 7.3g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana627g842kcal125g8.8g34.6g5g
Valittu annoskoko313g421kcal62.5g4.4g17.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna157g210kcal31.3g2.2g8.7g1.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524