Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g123g208kcal24.5g0g12.3g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g97g160kcal7.7g30g1g2.9g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 58g37kcal1.7g2.8g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g889kcal74.4g66.8g35.8g6.2g
Valittu annoskoko313g444kcal37.2g33.4g17.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna157g222kcal18.6g16.7g9g1.6g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759