Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty187g262kcal9.7g52.4g1.3g6.4g
Purjosipuli 23g5.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 56g170kcal12g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana627g893kcal44.8g110.4g29.8g15.2g
Valittu annoskoko314g447kcal22.4g55.2g14.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna157g223kcal11.2g27.6g7.5g3.8g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311