Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Liivatelehti, gelatiini75g262kcal64.2g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g50g170kcal1.5g1.5g17.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g50g128kcal2.9g1.6g11.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.5g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g2706kcal186g24.8g207.6g0g
Valittu annoskoko314g1353kcal93g12.4g103.8g0g
Annoskoko puolitettuna157g677kcal46.5g6.2g51.9g0g
Arvot/100g100g431kcal29.6g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259678