Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2057g3415kcal390.9g0g205.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso103g15kcal1g2.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 139g1228kcal0g0g138.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]591g1996kcal71g0g218.8g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 21g66kcal3g3.8g2.7g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g13552kcal937.2g31.8g1133.4g25.4g
Valittu annoskoko3132g6776kcal468.6g15.9g566.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna1566g3388kcal234.3g8g283.4g6.4g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119