Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1712g1284kcal32.5g273.8g3.4g17.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g342g96kcal2.1g20.4g0.7g8.6g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g770g1753kcal92.4g20g146.3g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Lanttu 103g30kcal1g4.7g0.3g1.8g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g34g84kcal1g15.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g6584kcal262.4g684.4g306.2g60.8g
Valittu annoskoko3132g3292kcal131.2g342.2g153.1g30.4g
Annoskoko puolitettuna1566g1646kcal65.6g171.1g76.6g15.2g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219