Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1464g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 113g257kcal15g17.3g5.1g42.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1464g5022kcal149.1g1024.5g17.6g51.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 54g219kcal0g54g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g10996kcal328.2g2191.6g45.4g186.8g
Valittu annoskoko3132g5498kcal164.1g1095.8g22.7g93.4g
Annoskoko puolitettuna1566g2749kcal82.1g547.9g11.4g46.7g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248