Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 57g43kcal7.5g0.6g0.2g3.9g
Voi ingman114g822kcal0g0g91.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1142g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g111kcal0g27.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 594g2038kcal60.5g415.7g7.1g20.8g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1188g3979kcal142.5g783.9g28.5g97.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g13985kcal421g2455.2g254.4g244.2g
Valittu annoskoko3136g6993kcal210.5g1227.6g127.2g122.1g
Annoskoko puolitettuna1568g3496kcal105.3g613.8g63.6g61.1g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565