Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1991g1260kcal59.7g95.6g69.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta647g2330kcal84.1g453g13.6g22.6g
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.8g1.3g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g9150kcal398.4g1100.2g337.4g45.2g
Valittu annoskoko3136g4575kcal199.2g550.1g168.7g22.6g
Annoskoko puolitettuna1568g2288kcal99.6g275.1g84.4g11.3g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356