Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto1050g3150kcal231g0g252g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g14g120kcal0g0g14g0g
Paprika punainen 672g197kcal6.3g30.2g2.7g12.8g
Parsakaali pakaste Rainbow1260g252kcal37.8g25.2g0g31.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g140g224kcal2.9g5.3g21g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g7886kcal556g121.4g579.4g88.8g
Valittu annoskoko3136g3943kcal278g60.7g289.7g44.4g
Annoskoko puolitettuna1568g1971kcal139g30.4g144.9g22.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235