Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita1169g3742kcal116.9g760g23.4g152g
Vehnäjauho, sunnuntai760g2660kcal91.2g539.6g16g22.8g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 131g1158kcal0g0g131g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 935g281kcal26.9g33.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g16383kcal477.2g2831.8g342.6g350.4g
Valittu annoskoko3136g8192kcal238.6g1415.9g171.3g175.2g
Annoskoko puolitettuna1568g4096kcal119.3g708g85.7g87.6g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760