Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl75g58kcal12.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl25g43kcal4.5g0.4g2.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana629g303kcal36.8g15.6g10.2g2.4g
Valittu annoskoko314g152kcal18.4g7.8g5.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna157g76kcal9.2g3.9g2.6g0.6g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353