Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.5g5.6kcal1g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl173g587kcal24.2g110.4g5.3g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana629g1297kcal50.4g221g23g20g
Valittu annoskoko314g648kcal25.2g110.5g11.5g10g
Annoskoko puolitettuna157g324kcal12.6g55.3g5.8g5g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108