Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Ruokasooda 1.2g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise25g70kcal0.9g0.6g7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)19g41kcal2.5g0.1g3.5g0g
Kevytkerma75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Arkijuusto, Valio [330kcal]13g41kcal3.4g0g3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g1039kcal47.8g71.6g60.8g4.4g
Valittu annoskoko314g519kcal23.9g35.8g30.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna157g260kcal12g17.9g15.2g1.1g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734