Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1649g298kcal9.2g41.2g6.6g11.5g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio105g231kcal8.4g27.3g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g625g1749kcal118.7g0.2g137.4g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g4779kcal272.6g137.4g328.8g23g
Valittu annoskoko3140g2389kcal136.3g68.7g164.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna1570g1195kcal68.2g34.4g82.2g5.8g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965