Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 220g721kcal23.2g133.5g4.8g21.8g
Vehnäjauho, sunnuntai650g2275kcal78g461.5g13.7g19.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)400g1480kcal56g220g32g44g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g960g806kcal10.6g175.7g3.8g17.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g400g2960kcal0g0g328g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g19386kcal339.8g2691g764.6g205.6g
Valittu annoskoko3140g9693kcal169.9g1345.5g382.3g102.8g
Annoskoko puolitettuna1570g4847kcal85g672.8g191.2g51.4g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099