Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1689g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1126g368kcal7g62.6g2.3g28.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl17g152kcal0g0g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g17g20kcal0.4g1g1.5g0.3g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g225g270kcal7.2g10.1g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6282g1729kcal32.8g168.6g86.8g60.8g
Valittu annoskoko3141g864kcal16.4g84.3g43.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna1571g432kcal8.2g42.2g21.7g15.2g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011