Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2173g2716kcal456.3g0g97.8g0g
Sinappi 75g99kcal3.3g10.6g4.5g1.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Rypsiöljy 39g345kcal0g0g39g0g
Sipuli (kuorittu)752g203kcal9.8g36.1g1.5g12.8g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala18g50kcal3.6g0.9g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g7416kcal947.4g171.6g323.2g31.4g
Valittu annoskoko3144g3708kcal473.7g85.8g161.6g15.7g
Annoskoko puolitettuna1572g1854kcal236.9g42.9g80.8g7.9g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102