Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g312g87kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Naudanliha keskiarvo 1200g1832kcal231.6g0g100.8g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Hapankaali (Rasilainen)600g108kcal10.8g10.8g1.8g12g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Smetana36g140kcal0.8g0.8g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g5330kcal518g270.6g239g60.8g
Valittu annoskoko3144g2665kcal259g135.3g119.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna1572g1333kcal129.5g67.7g59.8g15.2g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032