Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu1201g2643kcal102.1g78.1g216.2g16.8g
Ketsuppi, Felix90g81kcal0.9g18.9g0.5g0g
Sinappi 90g118kcal3.9g12.7g5.4g1.5g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka411g235kcal1.6g57.6g0.4g4.5g
Ruokakerma 5%, Valio751g488kcal11.3g31.5g37.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)601g1562kcal156.1g9g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g10252kcal551.8g415.6g724.2g45.6g
Valittu annoskoko3144g5126kcal275.9g207.8g362.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna1572g2563kcal138g103.9g181.1g11.4g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493