Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g571g1998kcal74.2g359.6g18.8g50.8g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 801g1527kcal160.2g2.8g97.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 501g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti100g280kcal3.4g5.6g27g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)130g163kcal4.3g4.8g13g0g
Tomaattimurska 801g236kcal4.5g42.5g1.6g15.2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g9059kcal504.6g876.8g361g146.4g
Valittu annoskoko3144g4530kcal252.3g438.4g180.5g73.2g
Annoskoko puolitettuna1572g2265kcal126.2g219.2g90.3g36.6g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124