Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g47g47kcal8.9g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g50kcal3.4g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g240kcal28g4.2g10.6g4.4g
Valittu annoskoko315g120kcal14g2.1g5.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna158g60kcal7g1.1g2.7g1.1g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852