Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Perunajauhot,rainbow70g228kcal0.1g57g0.1g1g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Mansikka 41g19kcal0.2g3.5g0.1g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g21g81kcal0g20.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 41g17kcal0.4g1.7g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1403kcal21g286.4g16.8g6.6g
Valittu annoskoko315g701kcal10.5g143.2g8.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna158g351kcal5.3g71.6g4.2g1.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.5g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386