Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Maissi, pakaste (Spar) 200g10g11kcal0.4g2g0.2g0g
Lihapulla 1kpl/15g38g90kcal5.6g3.5g5.6g0.2g
Makaroni, tumma 30g108kcal4.1g19.7g0.9g1.8g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Turun sinappi, mieto4g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g571kcal24g79.8g14.6g7g
Valittu annoskoko315g286kcal12g39.9g7.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna158g143kcal6g20g3.7g1.8g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735