Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g75g164kcal7.3g30.1g1.3g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Salsa medium (Rainbow)50g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g10g14kcal0.3g0.4g1.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman60g120kcal13.2g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g845kcal66.4g71.4g30.8g16g
Valittu annoskoko315g423kcal33.2g35.7g15.4g8g
Annoskoko puolitettuna158g211kcal16.6g17.9g7.7g4g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225