Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow159g167kcal12.4g28.6g0.8g15.9g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]44g147kcal5.2g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g689kcal38.2g68g34.4g35.6g
Valittu annoskoko315g345kcal19.1g34g17.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna158g172kcal9.6g17g8.6g8.9g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503