Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g209g142kcal3.3g31.1g0.2g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow13g17kcal0.9g1.5g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g36kcal0.4g1.5g2.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)21g54kcal5.4g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g497kcal20g68.8g14.8g0g
Valittu annoskoko315g249kcal10g34.4g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna158g124kcal5g17.2g3.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438