Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali146g31kcal1.8g5g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)70g168kcal12.2g0g14g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit44g57kcal1.3g0.9g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g542kcal31.2g18.4g40.2g9g
Valittu annoskoko315g271kcal15.6g9.2g20.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna158g136kcal7.8g4.6g10.1g2.3g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996