Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g83g92kcal19.2g0g1.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.8g5.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g83g25kcal0.8g5g0.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g75g25kcal2.1g4.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g38g6kcal0.8g0.5g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g49kcal3.6g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g478kcal53.8g19.4g20.6g0g
Valittu annoskoko315g239kcal26.9g9.7g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna158g120kcal13.5g4.9g5.2g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953