Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g113g245kcal20.6g0g18.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus53g184kcal7.4g0.3g16.8g0g
Herne kuivattu150g423kcal26.9g72.8g1.5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1704kcal109.8g146.2g73.2g30g
Valittu annoskoko315g852kcal54.9g73.1g36.6g15g
Annoskoko puolitettuna158g426kcal27.5g36.6g18.3g7.5g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161