Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton180g193kcal41.6g0g2.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)90g135kcal14.4g3.6g7.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)14g97kcal0g0g10.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g20g76kcal4.8g0g6.5g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 10g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1006kcal121.8g7.6g54.6g0.4g
Valittu annoskoko315g503kcal60.9g3.8g27.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna158g252kcal30.5g1.9g13.7g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153