Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punajuuri 15g5.8kcal0.1g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g229kcal18.2g16.6g9g5.6g
Valittu annoskoko315g115kcal9.1g8.3g4.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna158g57kcal4.6g4.2g2.3g1.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.6g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374