Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 150g213kcal26.3g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 47g20kcal0.2g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g592kcal54.6g11.6g33.6g3.2g
Valittu annoskoko315g296kcal27.3g5.8g16.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna158g148kcal13.7g2.9g8.4g0.8g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282