Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa8.7g1.5kcal0g0.2g0.1g0.1g
Lanttu 53g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Punajuuri 58g22kcal0.6g4g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.2g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g29g44kcal5.2g0g2.6g0g
Maizena maissitärkkelys18g61kcal0.1g15.2g0g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g336kcal14.4g50.4g7.8g7.4g
Valittu annoskoko315g168kcal7.2g25.2g3.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna158g84kcal3.6g12.6g2g1.9g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162