Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras73g233kcal10.1g42.3g2.3g6g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)47g51kcal11.7g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 5.3g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g73g44kcal1.5g6.2g1.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)73g44kcal0.7g3.3g2.9g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Korppujauho 3.6g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g806kcal50.8g114g15g13.8g
Valittu annoskoko316g403kcal25.4g57g7.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna158g202kcal12.7g28.5g3.8g3.5g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964