Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 550g1800kcal56g365.2g6.1g18.4g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g600g630kcal114g3g18g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g625g500kcal9.4g41.9g31.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g377kcal33g0.8g27.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1000g300kcal46g19g3g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g7994kcal522.4g871.2g251.4g70.2g
Valittu annoskoko3150g3997kcal261.2g435.6g125.7g35.1g
Annoskoko puolitettuna1575g1999kcal130.6g217.8g62.9g17.6g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180