Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g900g225kcal9.9g45g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g113g39kcal4.5g3.9g0.5g5.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 540g746kcal101.3g0g37.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Vesi1575g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g2133kcal236.8g98.4g86.6g10.2g
Valittu annoskoko3150g1066kcal118.4g49.2g43.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna1575g533kcal59.2g24.6g21.7g2.6g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994