Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g1265kcal60g96g70g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta650g2340kcal84.5g455g13.6g22.7g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g9191kcal400.2g1105g338.6g45.4g
Valittu annoskoko3150g4596kcal200.1g552.5g169.3g22.7g
Annoskoko puolitettuna1575g2298kcal100.1g276.3g84.7g11.4g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356