Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1400g616kcal7g89.6g8.4g46.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1000g3900kcal0g980g0g0g
Suklaa tumma 600g3099kcal23.4g319.6g186g31.8g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g15269kcal61.4g2781.2g388.8g156.2g
Valittu annoskoko3150g7634kcal30.7g1390.6g194.4g78.1g
Annoskoko puolitettuna1575g3817kcal15.4g695.3g97.2g39.1g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914