Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 933g1049kcal197.2g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Jauheliha porsaan 12%467g989kcal84g0g56g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 350g970kcal7g10.5g98g0g
Tomaattimurska, 1 prk467g125kcal2.8g24.7g0.9g6.5g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä117g362kcal12.8g0.1g32.7g0g
Juusto, mozzarella 117g304kcal21.7g0g23.7g0g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper467g1633kcal56g331.3g6.5g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g35g224kcal0.4g1g24.8g0g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g11842kcal771g755.2g588.4g17.8g
Valittu annoskoko3150g5921kcal385.5g377.6g294.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna1575g2961kcal192.8g188.8g147.1g4.5g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662