Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1401g617kcal7g89.7g8.4g46.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1001g3903kcal0g980.6g0g0g
Suklaa tumma 600g3101kcal23.4g319.8g186.1g31.8g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6304g15278kcal61.4g2783g389g156.2g
Valittu annoskoko3152g7639kcal30.7g1391.5g194.5g78.1g
Annoskoko puolitettuna1576g3820kcal15.4g695.8g97.3g39.1g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914