Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1118g851kcal21g173.3g2.2g11.2g
Sipuli (kuorittu)285g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5869g1091kcal182.5g0g39.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 201g455kcal32.2g1g36.2g0g
Kasvisliemikuutio 23g69kcal2.1g3g5.3g0.4g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)600g510kcal21g36g30g0g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g6264kcal530.2g471g234g34.8g
Valittu annoskoko3156g3132kcal265.1g235.5g117g17.4g
Annoskoko puolitettuna1578g1566kcal132.6g117.8g58.5g8.7g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882