Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g40g288kcal0g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)456g68kcal9.1g4.6g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Katkarapu 720g493kcal104g0g7.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g7623kcal293g166g645.4g10.4g
Valittu annoskoko3156g3811kcal146.5g83g322.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna1578g1906kcal73.3g41.5g161.4g2.6g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678