Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Naudan Sisäpaisti1499g1648kcal329.7g1.5g45g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Chili paprika punainen135g54kcal2.7g12.1g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.7g1.9g5.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1199g432kcal21.6g76.7g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g5145kcal718.6g239g162g19.4g
Valittu annoskoko3156g2573kcal359.3g119.5g81g9.7g
Annoskoko puolitettuna1578g1286kcal179.7g59.8g40.5g4.9g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729