Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 600g674kcal126.8g0g18g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 840g356kcal82.4g3.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)816g220kcal10.6g39.2g1.6g13.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g2866kcal450.4g153.6g46.2g53g
Valittu annoskoko3156g1433kcal225.2g76.8g23.1g26.5g
Annoskoko puolitettuna1578g717kcal112.6g38.4g11.6g13.3g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83361