Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl165g560kcal3.3g4.9g57.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1600g960kcal54.4g72g56g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g320g205kcal11.2g0.6g80g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g240g960kcal0g240g0g0g
Mansikkahillo 800g1811kcal4.5g431.5g0.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6314g9248kcal146.8g1561.4g389g14.4g
Valittu annoskoko3157g4624kcal73.4g780.7g194.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna1578g2312kcal36.7g390.4g97.3g3.6g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958