Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g15g45kcal2.4g1g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.3g0.9g4.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g900g855kcal179.9g0g6.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)555g222kcal6.1g39.9g2.8g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6318g3659kcal400.2g188.2g116.4g50.2g
Valittu annoskoko3159g1829kcal200.1g94.1g58.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna1580g915kcal100.1g47.1g29.1g12.6g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762