Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Juuriselleri 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 83g63kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta83g4.2kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas21g58kcal4g0g4.6g0g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g332kcal13.8g39.2g10.6g7.8g
Valittu annoskoko316g166kcal6.9g19.6g5.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna158g83kcal3.5g9.8g2.7g2g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390