Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria125g250kcal11g12.5g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix28g14kcal0.4g2.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g14g127kcal0g0g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g833kcal24.4g41g63.6g1g
Valittu annoskoko316g417kcal12.2g20.5g31.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna158g208kcal6.1g10.3g15.9g0.3g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823